Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεύχος 106 (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2009)

5 Νοεμβρίου, 2009

Τεύχος Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2009

5 Σχόλια leave one →
  1. Μάριος permalink
    1 Δεκεμβρίου, 2009 1:31 μμ

    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για ένα ακόμα αξιόλογο τεύχος. Νομίζω πως θα ήταν καλό για τους επισκέπτες αυτής της σελίδας να δημοσιοποιείτε σε αυτό το site πέρα από τα περιεχόμενα του κάθε τεύχους και κάνα-δυο αποσπάσματα από κάποια άρθρα (ίσως και κάποια ολόκληρα – όπως π.χ. κάνουν με το site τους στο περιοδικό Επιστήμη και Κοινωνία). Με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να κερδίσετε νέους αναγνώστες, αφού, έχοντας διαβάσει κάποιο ενδιαφέρον απόσπασμα ή ολόκληρο άρθρο, ένας επισκέπτης της σελίδας θα μπορούσε να θεωρήσει ότι καλό θα ήταν να αγοράσει και το έντυπο τεύχος.

    Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.

  2. 5 Φεβρουαρίου, 2010 8:20 πμ

    Συμφωνω με το προηγουμενο σχόλιο. Καλή συνεχεια …

  3. Μάριος permalink
    24 Μαρτίου, 2010 3:27 μμ

    Το μόνο κάπως ενοχλητικό φίλε Νοσφ είναι ότι ο αγαπητός-η φίλος-η που ενημερώνει αυτή εδώ την ιστοσελίδα δεν έχει μπει ακόμα στον κόπο να απαντήσει στα σχόλιά μας! Όπως και να ‘χει, ας είναι καλά αυτοί που επιμελούνται την πάντα πολύ προσεγμένη έντυπη έκδοση των Σ/Θ. Για τα ιντερνετικά έχουμε καιρό ακόμα και ας ελπίσουμε πως θα προοδεύσουμε και εκεί κάποια στιγμή…

  4. Μάριος permalink
    9 Ιουλίου, 2010 7:12 μμ

    tok-tok κανείς εδώ;;;

  5. 1 Μαρτίου, 2011 2:57 μμ

    @Μάριος & Νοσφεράτος

    Μόνοι σας τα λέτε… μόνοι σας τα ακούτε…έχω αφήσει και αλλού σχόλια σήμερα. Ελπίζω να το δει κάποιος και να απαντήσει. Από ενδιαφέρον είναι άλλωστε οι ερωτήσεις.

    με τους φιλικότερους χαιρετισμούς,
    jr

Σχολιάστε